lauantai 28. kesäkuuta 2014

Haukipihvit luonnollisesti gluteenittomat ja maistuvat




    1 kg  (lohta 300g ja haukea 700 g )
    2-3 tl himalajan ruususuolaa
    2-5 kpl valkosipulinkynttä(mielellään luomuna)
    3-6 kpl kevätsipulia
    2 dl luomuruokakermaa
    2-3 kpl luomukananmunaa
    1 dl gluteenittomia korppujauhoja
    2 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)(luomu)
    1 rkl luomu sitruunamehua
   
   
    1/4 tl valkopippuria(luomuna)

   
  
   Näin homma etenee aluksi kalat lihamyllyn läpi tai monitomikoneen läpi hienoksi.
   Nyt lisäät kaikki yhteen ja pyörittelet joko käsin tai monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi.

   Nyt muotoilet massasta itselle sopivia pihvejä ja paistat ne pannulla kauniin ruskeiksi.


   *vink*
   Tarjoa seurana uusia perunoita ja tsatsikikastiketta tai tillikastiketta


Hauki on omasta mielestäni paras kalapullien ja pihvien raakaaine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti