maanantai 15. syyskuuta 2014

RAW Fresh Taco ja Meksikolainen mausteseos



Päätin testata tehdä itse tacoja. Olinhan maistellut niitä muutamissa eri mestoissa ja ajattelin samalla yllättää Tiinan positiivisesti hianolla herkulla :)





Pohjana toimii kiinankaalen lehti. Täytteenä kurkkua, tomaattia, punaista ja keltaita paprikaa, herneeversoa, avokaadoa ja tomaattipyrettä.

Kastikkeena toimii cashew pähkinöistä, mausteista tehty massa.

Koristeluun persiljaa ja herneenversoa

Ohje kahteen annokseen

Pohja:

2 kiinankaalen lehteä

Täyte:

½ kurkku
½ punainen paprika
½ keltainen paprika
1 tomaatti tai 4-7 minitomaattia
1 avokaado
6 herneenversoa
2-4 rl tomaattipyrettä

Kastike:
1-2dl cashew pähkinöitä (liotettuja) kuivana, meksikolaista mausteseosta(katso alas)

Mausteet:
ruususuola, chilijauhe, jeera, korianteri,valkosipulijauhe, sipulijauhe, mustapippuri


101. pese ja siisti kiinankaalen lehdet
102. kuutioi kurkku paprikat,tomaatti ja avokaadopieniksi kuutioiksi
103. hienonna herneeversot saksilla

104. täytä kiinankaalen lehdet kuutioilla ja lisää siihen herneeversot ripauta pinnalle yrttisuolaa
105. levitä tomaattipyrettä kuutioidenpäälle tasaiseksi ohueksi matoksi

106. murskaa pähkinät ja lisää joukkoon mausteseosta mielesi mukaan tai mausta mieleiseksesi (esim.suola,chili, jeera , korianteri) lisää vielä 1 ruokalusikallinen vettä massan sekaan että se hiukan notkistuu
levitä massa tomaattipyreen päälle noin 1-2cm kerrokseksi lopuksi koristele mielesi mukaan.





Kaikki tuotteet itse ostan aina luomuna!




Meksikolainen mausteseos:
1 rkl chilijauhetta
1 rkl sipulijauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl jeeraa (juustokuminaa)
(0,5 rkl ruususuolaa)

 rouhittua mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti