- 400 g jauhelihaa (suosittelen hirven tai poron luomunautakin käy)
- tilkka kylmäpuristettua macadamiaöljyä ( saa olla muutakin)
- 1 ps valmista tacomausteseosta
- 1 dl lähdevettä
- 1 iso syöntikypsä avokado
- 1 lime
- 10 kpl tacokuoria gluteeniton
- 1 ½ dl mietoa salsa- tai taco-kastiketta
- 1 ½ dl mozzarellajuustoraastetta
viimeistele 150-200 g ranskankermaa
koristele komiasti korianterilla
Tarkkana noiden valmis mausteseoksien ja taco kastikkeiden kanssa ettei ne ole täynnä kaikkea paskaa.. lue tuoteselosteet
1. Ruskista jauheliha pannulla tilkassa öljyä. Lisää tacomausteseos ja vesi. Kuumenna niitä sekoittaen noin 5 minuuttia.
2.
Halkaise avokado, poista kivi ja irrota liha kuorista lusikalla.
Leikkaa avokado reiluiksi viipaleiksi. Purista viipaleille limetin
mehua.
3. Jaa jauhelihaseos uunipellille aseteltujen
tacokuorien sisään. Lisää pinnalle salsa- tai tacokastiketta ja
avokadoviipaleet. Ripottele päälle juustoraastetta.
4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 5–7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
5. Viimeistele tacot ranskankermalla ja yrteillä. Kuorien kanssa voit tarjota raikkaan rapeaa salaattia.
* Täytetyt
tacokuoret kruunaa pinnalla paahdettu avokadopala, joka antaa
annokselle täyteläisyyttä. Kokoa ja paista annokset juuri ennen
tarjoilua, niin pohjat säilyvät mukavan rapsakoina.
tällä ohjeella tulee n.10 kipaletta..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti