torstai 7. joulukuuta 2017

Kalkkunan sisäfilettä kookoskerma kastikkeessa

Tee näin

Ota tilkka kylmäpuristettua makadamiapähkinäöljyä (luomu)
 about.. 400 g Kalkkunan sisäfilettä (mielellään luomu kalkkunaa)
ruususuolaa
luomu mustapippuria
1 iso luomu sipuli (silppua tämä)
2 dl luomu kookosöljyä
1 luomu valkosipulin kynsi (silppua tämäkin)

Askel yksi: Ota lihat pöydälle ½ tuntia ennen ruuan valmistusta.
Toinen askel: Kuumenna tilkka öljyä pannussa.
Kolmas askellus: Paista lihaa molemmin puolin sen verran, että se saa paistopinnan.
Neljäs eikä mitenkään vähäinen askel: Mausta suolalla ja pippurirouheella.
Viiden ja niin mukava askel: Lisää silputut sipulit, kääntele seosta hetki.
Seitsemäs askel: Lisää kerma, anna kiehahtaa hetki miedolla lämmöllä.

Kahdeksas ja viimeinen askel: Tarjoa mustanriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti