tarvikkeet
50 g palmusokeria
2 luomu kananmunaa
2 dl luomu kermaa
2-3 tl ruususuolaa
0.7 dl siirappia
lähdevettä
muskottipähkinä jauhetta
ensimmäinen kohta: Paloittele lantut vaikka kattilaan, lisää vettä niin paljon että lantut peittyy.
toinen kohta: keitä lantut pehmeiksi, ota keitinliemi talteen
kolmas kohta: survo lantut soseeksi.
neljäs kohta: mausta survos suolalla, sokerilla, siirapilla ja muskottikukalla.
viides kohta: lisää joukkoon vähän lanttujen keitinlientä.
kuudes kohta: vatkaa luomumunat ja luomukerma kevyesti ja lisää survokseen
seitsemäs kohta: kaada survos voideltuun vuokaan joka kestää uunia
lopuksi: kypsennä 150 asteessa about 2 tuntia
tips/vink: voit tehdä myös tämän porkkanasta silloin sinulla on gluteeniton porkkanalaatikko jouluksi
tips/wink: voit tehdä myös tämän bataatista silloin sinulla on gluteeniton bataattilaatikko jouluksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti