Pohja:
100 g Luomuvoita
3/4 dl Luomu kookos sokeria (ei nostata verensokeria kuin normaali sokeri)
2½ dl Gluteenitonta jauhoseosta(voi myös kokeilla kaura+perunajauho seosta)
1 kmv 1 luomu kananmunan valkuainen + 3 ruokalusikallista palmusokeria vaahdotettuna
2 rkl Kylmää lähdevettä
Täyte:
100 g Mantelimassaa
5 - 6 Hapanta omenaa
3 rkl Palmusokeria
½ tl Aitoa vanilja jauhetta
Ensimmäinen vaihe:
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja vesi sen jälkeen nostele sekaan valkuaisvaahto.
Sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina voidellun ja jauhotetun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Toinen vaihe:
Raasta mantelimassa karkealla raastinterällä ja levitä pohjalle.
Kuori omenat ja poista siemenkota omenaporalla. Halkaise omenat kahtia ja viipaloi ne.
Asettele omenanpuolikkaat pohjalle ja ripottele fariinisokeria pinnalle.
Kolmas Vaihe:
Paista 200-asteisen uunin alatasolla 25 - 30 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Neljäs vaihe:
Kerää mainetta ja kunniaa ystäviltä ja tutuilta joille tarjoilet herkkua..
Kaikki tuotteet luomuna..
Jos epäonnistut yritä uudelleen..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti