tiistai 26. elokuuta 2014

Suppilovahvero piirakka Gluteeniton tietenkin

Tästä se taas lähtee...tä

Perus gluteeniton piirakkapohja:

100 g pehmeää luomuvoita
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
ripaus ruususuolaa
½ dl luomujuustoraastetta
2 rkl lähdevettä

Sekoita kuiva-aineet ja voi keskenään vähän murumaiseksi seokseksi. Ripottele sekaan juustoraaste ja lähdevesi. Ei kun mylläät aineet tasaiseksi ja painelet massan vuokaan nätisti. wink. ripottele taikinaan pinnalle jauhoa vähän ei jää kiinni hyppysiin  niin pahasti. wink2. pekonimies / nainen lisää pohjaan pekonin palasia.



4-5 isoa kourallista perattuja suppilovahveroita suomen puhtaasta luonnosta
½ pakettia Aura sinihomejuustoa
tuoretta itse kasvatettua persiljaa
1 luomusipuli (keskikokoinen)
11.5 cm pätkä luomupurjoa

2 rkl luomuvoita
ruususuolaa
luomupippuria

2 luomumunaa
2 dl luomuruokakermaa
2 dl luomujuustoraastetta

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Meillähän pohja on jo valmiina joten...

Pilko sienet ja paista niistä pannulla liika vesi pois(vähän niinkuin ryöppäys). Siirrä sienet syrjään ja kuullota sipulit voin kanssa. Sekoita sienet ja sipuli, lisää suolaa ja pippuria. Hienonna persilja ja lisää se seokseen. Kaada seos piiraspohjan päälle ja murustele sinihomejuusto täytteen päälle.

Munien ja kerman vatkausta?  Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma joukkoon. Kaada seos täytteen päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista noin 20-25 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti